Един от лидерите на Рилски е под въпрос за сблъсъка с Левски

Въпросително е участието на един от лидерите на Рилски спортист – Павлин Иванов, в битката за Суперкупата на България срещу Левски. Гардът все още се възстановява от операция на менискуса, която не му позволи да направи пълноценна подготовка за новия сезон. Старши треньорът на Рилецо Людмил Хаджисотиров сподели пред Sportal.bg, че състоянието на Иванов се подобрява с всеки ден, но въпреки това не е ясно дали той ще бъде възстановен напълно за утрешния двубой.

“Павлин се оперира преди един месец от менискус. Подобрява се с всеки изминал ден, но ми е трудно да прогнозирам дали ще успее да играе за Суперкупата”, заяви наставникът на носителите на Купата на България.

Иванов взе участие в само една контрола на своя тим в предсезонната подготовка. Гардът, който през миналия сезон записа средно по 13.1 точки и 4.1 асистенции по българските терени, бе на линия за двубоя срещу Олимпиакос, но след медицинската интервенция пропусна следващите проверки на самоковци. Рилски и Левски ще се изправят един срещу друг за трофея утре от 19:00 часа в столичната зала “Универсиада”.

Снимка: Lap.bg