DJI OM 5 e уникален гимбал за смартфони с вграден селфи стик

Стабилизирането на видео съдържанието по време на запис е изключително лесна и удобна задача, когато използвате гимбал. Това е задължителен аксесоар за любителите на мобилната фотография, авторите и инфлуенсърите. Ако се интересувате от подобрен продукт ви съветваме да разгледате портфолиото на DJI.

Компанията предлага един от най-добрите предложения в тази категория, като подходящ пример е DJI OM 4.

Най-новият представител на атрактивната серия от гимбали на DJI вече е факт и предлага една интересна характеристика. Дизайнерите на компанията са запазили сходна визия и гъвкава структура на DJI OM 5, както неговите предшественици.

Потребителите, обаче ще могат да се възползват от телескопичния селфи стик, който е вграден в дръжката на гимбала. Дължината на допълнителния аксесоар е 8.4 инча и неговата цел е да ви позволи да улавяте света около себе си в още повече зрителни ъгли и гледни точки. DJI също така са редуцирали размерите на OM 5, спрямо предходната версия, което е друго предимство на новия гимбал.

 

 

Актуализираната версия включва смарт функцията ShotGuides, която разпознава и анализира пространството около вас. След това ще получите съвети и препоръки как да направите най-добрия кадър, показвайки поредица от шаблони. Алгоритми комбинират всички изображения във видео файл с уникална тема и саундтрак.

Другите режими на снимане включват Timelapse, Motionlapsе, Hyperlapse, Panorama, Spin Shot, Dynamic Zoom и др. Новият гимбал също използва магнити, за да закача смартфоните към неговия корпус. Потребителите ще могат да избират между версии в два цвята: Athens Grey и Sunset White. Цената на DJI OM 5 е €159,

Отделно ще се продава Fill Light Phone Clamp аксесоар, който има вградено LED осветление и ще струва €59.

 

 

Oще от Digital: DJI Air 2S e дрон, който наследява Mavic Air 2 и струва $999

TagsDJIOM