Lenovo представи новите модели лаптопи Yoga Slim 7 Carbon и Yoga Slim 7 Pro с Windows 11

Lenovo представи нови премиум лаптопи, осигуряващи бързи и отзивчиви изчисления, идеални за новата работна среда. Брандът анонсира най-лекия 14-инчов OLED лаптоп в света, Lenovo Yoga Slim 7 Carbon и новия 16-инчов ултратънък Lenovo Yoga Slim 7 Pro – сред първите лаптопи, предлагащи мощната операционна система Windows 11.  

 

Yoga Slim 7 Carbon – лек, тънък и силен

Издръжливият и лек лаптоп Yoga Slim 7 Carbon е с отличен OLED дисплей, създаден за активен начин на живот. Комбинирайки високо майсторство с преносимост, йога устройствата непрекъснато въвеждат целенасочени иновации и по-голям избор.

С до 8-ядрените мобилни процесори от серията AMD Ryzen 7 5800U с AMD Radeon Graphics, Yoga Slim 7 Carbon е снабден и с опционална NVIDIA GeForce MX450 графика за създаване на висококачествено съдържание. Допълнен с RAM с до 16 GB LPDDR4x памет, лаптопът предлага и мощна батерия от 61 WHrs.

 

 

Лаптопът се захранва от Windows 11. Той е проектиран да ви доближи до това, което обичате и да даде възможност за висока производителност, креативност и свързаност. Наред с интегрираните лични функции на Microsoft Teams, Yoga Slim 7 Carbon предлага и вградена Alexa с Alexa Show Mode и Wi-Fi 6. А чрез Lenovo Smart Assist разполагате с функционалности като автоматично заключване на екрана и събуждане, когато се отдалечите от компютъра си и се върнете, благодарение на инфрачервената (IR) камера и специалния сензор.

 

 

Yoga Slim 7 Pro – Изключителна продуктивност

Кажете „здравей“ на следващото ниво при лаптопите – Yoga Slim 7 Pro с Windows 11. Той притежава 16-инчов QHD In-Plane Switch (IPS) сензорен екран(16:10), до 500 нита максимална яркост и честота на опресняване до 120Hz. Yoga Slim 7 Pro е сертифициран по TÜV Eye Comfort и благодарение на Dolby Vision се наслаждавате на ефектни цветове и невероятни детайли.

 

 

А неговият тъчпад е с 11% по-голям от предишното поколение за по-голям комфорт. Захранван с мобилен процесор до AMD Ryzen 7 5800H и до NVIDIA GeForce RTX 3050 GPU, лаптопът предоставя ускоряване на графичната производителност за изключително забавление.

Насладете се на невероятен звук с Dolby Atmos и на отлични видео разговори, благодарение на интелигентния микрофон за премахване на шума.

 

 

 

 

TagsLenovo