Безплатното приложение Beeftext ще промени начина, по който въвеждате текст в Windows

Windows предлага различни начини, с които да въвеждаме по-бързо и ефективно текст от своите устройства. Всяка функционалност на Microsoft, която ускорява процеса е добре дошла за потребителите. Съществува разнообразие от приложения, които създават база данни с най-популярните думи и фрази, които използвате. По този начин може бързо да ги добавяте на виртуалната клавиатура.

Ако ви се налага често да пишете от своето устройство е добре да знаете, че има още по-удобен начин да създавате текст в Windows.  Toва е възможно благодарение на приложение с името Beeftext, което обещавa да направи писането в максимално лесна задача. Заглавието е с отворен код, което улеснява разработката, ъпдейтите и евентуалните пачове за сигурност, които предотвратявaт бъгове.

След като инсталирате Beeftext ще може да създавате собствени комбинации, с които да въвеждате текст във всички Windows приложения. Колкото по-често се налага да пишете един и същ текст или съобщение, толкова по-полезно ще ви бъде иновативното приложение, съобщава PCWorld.

 

 

След като инсталирате приложението отворете „Combos>New“, за да създадете първата комбинация за бърз достъп до текст и да изберете подходящо име. В раздела „Keyword“ въведете фразата, с която искате да активирате въпросната комбинация, а от „Under“ трябва да уточните какъв текст искате да генерира.

Възмoжностите за персонализация са разнообразни и зависят изцяло от личните ви предпочитания. Beeftext е чудесно решение за комуникация с имейли или поддържане на профили в социалните мрежи. Необходими са няколко кликвания за създаване на нова комбинация от текст и символи, както и да промените настоящи такива.

На този етап приложението е оптимизирано за устройствата с Windows и не предлага поддръжка за macOS и Linux.

 

 

 

 

 

Oще от Digital: Знаете ли, че: Над 1.3 млрд. устройства вече работят с Windows 10