Samsung увеличават продукцията на гъвкави смартфони до 1 милион месечно

Samsung са водещ производител на смартфони с гъвкави дисплеи и компанията, която представи първите защитни стъкла за този форм фактор. Продажбите на Ultra-Thin Glass (UTG) стъклата на други компании е сериозен източник на приходи. Вече ви информирахме какви са подобренията в Samsung Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3.

Новото поколение на устройствата ще е ключово за присъствието на Samsung в световния пазара на гъвкави смартфони през 2021г.

Корейският производител се готви подобаващо за очакваното високот търсене към новите представители на Galaxy Z серията. Според данни на PocketNow броя на предварителните поръчки на Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 надхвърлят значително първоначалните очаквания на Samsung.

Компанията вече е предприела действия, за да отговори на големия интерес на потребителите и са увеличили производството на гъвкавите устройства седмици преди реалната премиера.

 

 

Рекордният производствен капацитет е отчетен през юли, както и през настоящия месец. Samsung са доста по-амбициозни и ще увеличат допълнително капацитета на своите съоръжения. По този начин компанията ще е в състояние да произвежда над 1 млн. устройства месечно. Това са рекордни стойности, които очертават ръст от 251% на годишна база.

Поддръжката на S-Pen стилуси и IP67 рейтинга за водоустойчивост съчетано с по-ниската цена са най-сериозните предимства на новите модели. Samsung предлагат и много допълнителни оферти, с които да привлекат потребителите и са уверени, че Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 ще са най-успешните гъвкави смартфони на компанията досега.

 

Oще от Digital: Смартфоните с гъвкави дисплеи ще са достъпни за масовия потребител до края на 2022г.