TikTok ще увеличат лимита за качване на видео в приложението до пет минути

TikTok e социален феномен с внушителни измерения и абсолетен хит сред мобилните приложения. По всичко личи, че заглавието ще продължи да оглавява класациите в мобилната индустрия. Огромното количество съдържание, което се споделя всеки ден в TikTok e eдновременно източник на забавление, но и на сериозни приходи за разработчиците от ByteDance.

Създателите на TikTоk са доста активни в подобряването на приложението.

Потребителите вече имат възможността да създават и качват видео клипове с продължителност до три мнути. Изглежда, че скоро ще станем свидетели на още едно сериозно увеличение. Според инфромация на CNet вече се работи усилено над удължаване на лимита за ъплоуд на видео до 5 минути.

По този начин авторите на съдържание ще имат още повече възможности да бъдат забавние и креативни в новия 300-секунден формат на видеото в мобилното приложение.

 

 

Вече са стартирали органичени тестове с новата функционалност. Потребителите, които могат да тестват новия лимит ще получат нотификация в своя акаунт. Това е само един от експериментите на TikTok, които скоро ще интегрират Stories функция, която ще работи по подобие на Snapchat и Instagram.

Потребителите ще могат да споделят снимки, които се изтриват след 24 часа и да ангажират своята аудитория с различните си истории. Любопитното е, че някои акаунти могат да ъплоудват видео с продължителност до 10 минути, което е гаранция, че TikTok изпроват различни формати, за да направят приложението по-добро за крайните потребители.

 

TagsTikTok