Колко ще струват Xiaomi 11T и Xiaomi 11T Pro на европейския пазар

Втората половина на календарната година ще има стратегическо значение за Xiaomi и позициите им в мобилната индустрия. Китайският бранд подготвя премиерата на няколко модела от висок клас, включително и дългоочаквания Xiaomi Mi 12. Предстоящият флагман ще бъде показан през ноември и няма да използва „Mi“ брандинга.

Това е част от новата стратегия, която ще започне да намира реализация в устройства на пазара до края на тримесечието.

Вече ви съобщихме, че Xiaomi спират да използват Mi бранда в бъдещите си устройства. Още преди да видим наследниците на Xiaomi Mi 11 ни очаква друга интересна премиера на компанията.

Компанията ще актуализират своето портфолио с премиерата на още две устройства през следващия месец. Официалната премиера на Xiaomi 11T и 11T Pro е насрочена за 15 септември, като продажбите на пазара се очаква да стартират в кратки срокове след тази дата.

 

 

Някои технически спецификации на смартфоните са вече известни, като сега разбираме и повече детайли за цената на Mi 11T и Mi 11T Pro на европейския континент. Седмици преди официалната премиера научаваме, че смартфоните ще могат да се купят в три различни цветови конфигурации: Moonlight White, Meteorite Gray и Celestial Blue.

Според данните Xiaomi 11T с 8GB RAM и 128GB памет ще се продава за €746, докато по-скъпият модел с 256GB вграден капацитет за съхранение на файлове ще е наличен за €778. За сравнение при премиерата си Xiaomi Mi 11 можеше да се купи за не по-малко от €750.

Ако се интересувате от Xiaomi 11T Pro ще трябва да отделите сума от €896, за да се сдобиете с устройството. Премиум версията с 256GB памет и 8GB RAM ще се продава за €929. Имайте предвид, че местните данъци и такси могат да променят цените, както и специалните предложения на мобилните оператори в различните страни.