Благотворителен футболен турнир ще се проведе в Дупница

Община Дупница и Сдружение „Дупница Спорт“ организират Първо издание на турнир „Купа Дупница“ за ветерани. Участие ще вземат 6 отбора от градовете: Дупница, София, Перник, Самоков, Кюстендил и Благоевград с много именити български футболисти, като сред тях ще има и от тези участвали в САЩ ’94! Той се организира по повод 43 години от победата на ФК Марек над шотландския ФК Абърдийн предвождан в европейския си дебют от Сър Алекс Фъргюсън на стадион „Бончук“ в гр. Дупница!

„Купа Дупница“‘ 2021 се организира с благотворителна цел, като събраните средства ще бъдат използвани за организирането на спортни и образователни мероприятия сред подрастващите! Турнирът се осъществява и с подкрепата на БФС, като г-н Емил Костандинов ще присъства и ще бъде Патрон на този празник!

Турнирът ще се проведе на 18.09.21г (събота) 
Програма: 
9:00ч – Жребии 
9:30ч- Откриване на Купа Дупница 2021 
10:00ч- Мачове Групова Фаза 
12:30ч- Мач за 5 място и Мач за 3 място 
13-13:30ч- Финал 
14:15ч- Награждаване, коктейл и благотворителен търг.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: БФС и лично Г-н Е. Костадинов ще награди ветераните участвали в мача Марек-Абърдийн 13 септември 1978г!

Сдружение „Дупница Спорт“ ще награди Миглена Селишка и Кирил Милов за достойното им представяне на Олимпийските игри в Токио!

На търг ще бъдат разиграни Фанелка На ВК „Марек Юнион Ивкони“ с подписи на всички играчи и фанелка на ФК „Марек“ с подписи на ветераните на клуба!