Посетителите на CES 2022 ще трябва да покажат доказателсто, че са ваксинирани срещу COVID-19

Teхнологичният сектор претърпя сериозни промени през изминалата година заради COVID-19 пандемията. Много големи събития и премиери бяха отложени или не се проведоха изобщо от съображения за сигурност. Първото голямо технологично шоу през годината е CES, което традиционно е в първите дни на януари.

Представителите на Consumer Technology Assoctiation (CTA) сега потвърдиха, че планират да се върнат към стандартния график за провеждане.

По този начин CES 2022 ще е отново в Лас Вегас, като още по-важното е, че ще бъдат допускани посетители. Така ще се върне нормалният дух на провеждане на CES.

Все пак хората, които планират да участват на изложението е необходимо да предоставят доказателства за COVID-19, съобщава TechSpot.

 

 

В този случай вариантите са два или отрицателен тест срещу коронавируса или сертификат за успешна ваксинация. Ако даден човек не отговаря на изискванията няма да може да присъства на CES 2022. Събитието ще се проведе между 5-8 януари в Лас Вегас, като предходните три дни са резервирани за различни медийни прояви. Повече от 1000 компании ще представят свои продукти и ще участват в първово голямо технологично шоу за годината.

 

Oще от Digital: Технологичното изложение CES 2022 ще се проведе между 5-8 януари с посетители