Huawei P50 Pro ще има 100W зарядно

Huawei вече представиха новите си флагмани в пазара на смартфони. Както се очакваше Huawei P50 и Huawei P50 Pro предлагат впечатляващо съчетание от характеристики. Специален акцент са възможностите за мобилна фотография.

Вече ви съобщихме, че Huawei P50 Pro има най-добрата камера за смартфони, според DxOMark.

По този начин устройството успява да оглави престижната класация и да изпревари други впечатляващи модели като Xiaomi Mi 11 Ultra и Huawei Mate 40 Pro . Новите смартфони също така поддържат 66W бързо зареждане.

Huawei P50 Pro освен невероятните камери, разработени с Leica предлага и опция за 50W безжично зареждане. Компанията разработва зарядно устройство за смартфони с мощност от 100W, за което разбираме от сертификация на този продукт пред китайския регулатор 3C, съобщава GizChina.

 

 

Името на модела на заярядното е HW-200500C00, като е възможно да бъде представено заедно с Huawei P50 Pro на по-късен етап от годината. Китайският производител също така се очаква да представи Mate 50 серията през октомври. Възможно е 100W зарядно да може да се използва и от устройствата с този бранд.

Специфичната ситуация около Huawei вече забави премиерата на P50 Series и няма яснота дали проблемите с доставките ще се отразят на други премиери. Според непотвърдена информация Huawei P50 Pro може да има процесор с поддръжка за 5G, още по-добри камери и респективно 100W зарядно.