Безжичните аудио слушалки OnePlus Buds Pro ще се продават от 25 aвгуст за €150

ОnePlus предстaвиха официално първите си слушалки в категорията True Wireless Earbuds (TWE) преди година. Премиерата на OnePlus Buds бе последвана от бюджетните слушалки OnePlus Buds Z, които са налични на пазара от няколко месеца. Сега компанията актуализира портфолиото си с още един впечатляващ модел и това е OnePlus Buds Bro.

Най-интересната характеристика на аудио слушалките е поддръжката на Active Noise Cancellation (ANC) в диапазона между 15 и 40 децибела.

Това е първият модел на OnePlus с активно шумопотискане, което ще изостри конкуренцията в този пазарен сегмент. Новият модел има три микрофона, които допринасят за спирането на околните шумове.

Tехнологията OnePlus Audio ID създава уникален профил съобразен с индивидуалния слух на всеки потребител. Това става с провеждането на кратък аудио тест от OnePlus Buds Pro.

 

 

Компанията твърди, че това са първите слушалки с професионално адаптивна система за активно шумопотискане. Батерията може да осигури до пет часа време за работа при активиране на ANC функцията или до седем часа, яко не я използвате. Допълнителният калъф ще осигури общо 28 часа с ANC и до 38 часа без включването на ANC, информира LiveMint.

OnePlus Buds Pro имат два 11mm дравйера и поддържат технологията Dolby Atmos, както и Bluetooth 5.2. Корпусът на аудио слушалите е с IP55 рейтинг, като потребителите ще могат да изибрат между версии с Matte Black и Glossy White цветове. Реалните продажби стартират на 25 август, като цената на OnePlus Buds Pro ще е €149 на европейския пазар.