Ulefone Note 6 е 6.1″ HD смартфон с четириядрен процесор, 5МР камера и 3300mAh батерия

Ulefone Note 6 е новият представител на атрактивното портфолио от смартфони на компанията. Устройството предлага интересно съчетание от характеристики в своя ценови клас. Смартфонът има компактни размери и дебелина от 8.5 милиметра при тегло от 155 грама.

Бъдещите собственици ще могат удобно да го използват с една ръка, докато се забавляват с любимото съдържание на 6.1-инчовия Waterdrop дисплей. Ulefone 6 поддържа HD резолюция от 1560х720 пиксела при съотношение от 19.5:9. Заоблените краища позволяват на диспея да се слее с корпуса и допринася за елегантния дизайн.

Новият модел на Ulefone се захранва от четириядрен процесор, който е допълнен от 1GB RAM и вградена памет от 32GB, съобщава GizChina. Предвидена е опция за използване на три карти: Dual Nano SIM TF карта, което е подходящо да увеличите паметта с още 128GB.

 

 

Вградената батерия е със заряд от 3300mAh и ще гарантира достатъчно време дори при активна работа, гарантирайки 250 часа в режим за готовност и 12 часа за раговори. В задния корпус има 5-мегапикселова камера с f/2.2 и функции за запис на панорами и Time-Lapse видео.

Отпред е разположена 2МР камера за селфита със специализиран Beauty режим. Операционната система e Аndroid 11 Go OS. Потребителите ще могат да избират между версии с лилав, червен, зелен и черен цвят, както и да се възползват от фукция за лицево разпознаване.

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix