Blackview BV9600E е издръжлив смартфон с AMOLED дисплей, 16MP камера на Samsung и 5580mAh батерия

Издръжливите смартфони са специфична пазарна ниша, която привлича вниманието предимно на потребителите с динамичен начин на живот. Предимствата да имате подобно устройство са няколко и са свързани със здравите корпуси, които могат да издържат всякакво натоварване. Вече няма да се налага да се притеснявате, когато изпуснете смартфона на твърда повърхност или без да искате влезете с него в басейна. 

Blackview BV9600E е едно от най-атрактивните предложения в този сегмент, което ще откриете на българския пазар.

Този модел предлага IP68 и IP69k сертификации, но също така покрива изискванията на военния стандарт MIL-STD-810G, което ще ви позволи да го използвате незaвисимо от обстановката и атмосферните условия.

 

 

Смартфонът на BlackView може да издържи потапяне на дълбочина от 1.5 метра в продължение от 30 минути и е базиран на Wet Finger Tracking технологията, улесняваща използването с мокри пръсти. Потребителите също така ще могат да се забавляват с любимите приложения, игри и мултимедия на 6.21-инчовия АМОLED дисплей, който поддържа Full HD резолюция от 2248х1080 пиксела при съотношение на екрана от 19:9.

В задната част има две камери, като основната използва 16-мегапикселов сензор на Samsung и е допълнена от 8MP Depth Of Field камера, която използва боке ефекти с изкуствен интелект. Предвиден е и специален подводен UnderWater Capture режим, който се активира от лентата за навигация и позволява да снимате, докато плувате, управлявайки камерата с бутоните за звука. Отпред има 8МР селфи камера.

 

 

Вградената батерия е едно от другите ключови предимства на смартфона, тъй като има заряд от 5580mAh. Иновации като NeuroPilot работят постоянно за намиране на оптималния баланс между висока производителност и ниска консумация на енергия. Потребителите ще мога да зареждат безжично Blackview BV9600E. 

Устройството има и сензор за пръстов отпечатък, който е вграден в рамката. BlackView BV9600E разполага с интелигента система за лицево разпознаване, която се отличава с време за реакция от 0.1 секунда. Поддръжката за Dual-Satellite Positioning System ще гарантира прецизна GPS навигация независимо в коя точка на света се намирате. Операционната система е Android 9.0 Pie.

Вградената памет на модела е 128GB, но може лесно да се увеличи с допълнителна microSD карта. Бързата скорост се гарантира от Helio P70 процесор и 4GB RAM.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix