Apple използваха популярен смартфон с Android за реклама на нови аудио слушалки

Apple са компания, която винаги е опитвала да поддържа безупречен имидж. Уникалният дизайн и функционалности на хардуерните им продукти, позволяват да изпреварят конкуренцията. Въпреки, че Android доминира пазар на смартфони е факт, че iPhone си има огромна база от лоялни фенове. Премиерата на нова версия обикновено е през септември и октомври.

Обикновено Apple реализират впечатляващи продажби през последното тримесечие на календарната година, като iPhone 12 не прави изключение. Teхнологичният гигант е известен още с инвестициите за реклама, с които популяризира продуктите си в световен мащаб. Видео клиповете с маркетингова цел акцентират върху най-впечатляващите характеристики, които предлагат устройствата на Apple.

Маркетинговият отдел на компанията винаги е изненадвал със своята креативност и едва ли бихте очаквали да видите реклама, която използва конкурентен продукт. Въпреки това Apple изненадващо са използвали снимка на Samsung Galaxy S21, за да рекламират новата си линия аудио слушалки в реклама на Beats Studio Buds в Amazon.

 

 

Снимката изглежда иска да фокусира вниманието върху поддръжката на Android в слушалките, които също така работят и с iOS устройства. Потрeбителите могат лесно да свързват Beats Studio Buds, чрез Bluetooth технологията и да активират Siri с гласови команди.

Собствениците на смартфони с Android ще могат да управляват работата на аудио слушалките от Beats приложение с разнообразни функционалности. Това съдържа част от описанието в официалната страница на Beats Studio Buds в Amazon.

Със сигурност това решение ще изненада мнозина, тъй като не се случва често да видим смартфон на Samsung в реклама на Apple.

 

TagsApple