Xiaomi Mi MIX 4, Мi Pad 5 и Mi CC 11 ще бъдат представени преди края на август

Xiaomi са един от най-активните производители на смартфони, които реализират премиерата на голям брой нови устройства всяка година. Компанията подготвя редица впечатляващи модели, които ще бъдат представени през втората половина на 2021г. Вече видяхме първият гъвкав смартфон, който се казва Xiaomi Mi Fold и тази ниша ще продължи да бъде приоритет за Xiaomi.

В следващите седмици ни очаква премиерата на Xiaomi Mi MIX 4, който също ще привлича внимание с атрактивния си дизайн.

Този модел ще предложи 120Hz дисплей с QHD резолюция, но също най-бързата технология за зареждане, както и камера вградена в екрана. Подобренията в Xiaomi Mi MIX 4 могат да го превърнат в едно от най-търсените устройства през 2021г.

Портфолиото на Xiaomi за оставащите месеци до края на годината ще включва и атрактивен таблет с името Mi Pad 5, информира GizmoChina.

 

 

Техническите спецификации ще включват 11-инчов дисплей с 2K резолюция и 144Hz честота за опресняване на кадрите с 480Hz Touch Sampling Rate. Високата производителност ще се гарантира от Qualcomm Snapdragon 870 процесор. Новият премиум модел ще бъде оптимизиран и за работа със стилуси.

Xiaomi Mi CC11 е смартфон, който ще опита да привлече вниманието на любителите на мобилната фотография с впечатляващите си камери. Трите нови устройства на Xiaomi ще бъдат представени официално в средата или през последните дни на август. Kомпанията също така ще използва премиерата, за да разкрие повече за подобренията в интерфейса MIUI 13.

Ъпдейтите и продажбите на новите модели ще стартират в кратки срокове след представянето през август.

 

Oще от Digital: Xiaomi Mi MIX 4 ще поддържа най-бързата технология за зареждане на смартфони