Xiaomi стартира продажбите на Redmi Note 10 5G в България

Xiaomi България обяви, че почитателите на високите технологии вече могат да намерят смартфона Redmi Note 10 5G в партньорската мрежа на Xiaomi в страната. Моделът е част от серията Redmi Note 10, която предефинира стандартите на индустрията, предоставяйки иновация и качество на достъпни цени.
Redmi Note 10 5G e отговорът на Xiaomi на новия стандарт в комуникациите. 5G е не просто бърза, а супер бърза мобилна технология.

Тя вече е факт и у нас и това позволява много по-висока скорост за пренос на данни, ниска латентност и по-добра свързаност. Мрежата от пето поколение се възприема за един от двигателите на дигиталната трансформация и изграждането на общество на бъдещето. Като част от този процес, Redmi Note 10 5G ви предлага да се насладите на дълги и приятни разговори без забавяне и плавен гейминг в реално време.

 

 

Това става възможно благодарение на факта, че и двете SIM карти се свързват с 5G мрежата. Redmi Note 10 5G  е един от най-достъпните 5G смартфони в цялата индустрия, но без какъвто и да е компромис с качеството. Моделът е пример за цялостната концепция на Xiaomi да предлага най-новото и вълнуващото от технологичния свят на добри цени.
Redmi Note 10 5G идва с процесор MediaTek Dimensity 700 със 7nm процесен възел.

Той е резултат от усъвършенстван производствен процес за по-голяма енергийна ефективност. Процесорът гарантира гладка и ефективна работа и позволява безупречно потребителско изживяване. Моделът е оборудван с UFS 2.2 технология с последователна скорост на съхранение, увеличена до 100%. По този начин ще сте винаги стъпка напред при зареждането на приложения и игри. Чипсетът е допълнен от 4 или 6 GB RAM и 64 или 128 GB вградена памет и microSD слот за допълнителна.памет. Но това не е всичко.

 

Със своя завладяващ 90Hz 6.5 ”AdaptiveSync DotDisplay, Redmi Note 10 5G може да се адаптира към възпроизвежданото съдържание автоматично – от стрийминг на видео на 30Hz или 60Hz до 90Hz при скролване във фийда на любимите ви социални мрежи или при игри. Това гарантира не само безпроблемно, потапящо изживяване, а и оптимално използване на батерията. Високата опреснителна честота помага устройството да се усеща много по-бързо, тъй като намалява размазванията при скролване из менютата, прави анимациите и гейминга много по-живи.

Батерията от 5000 mAh (typ) ви дава достатъчно мощност да правите всичко, което пожелаете. Наслаждавайте се на аудиовизуални развлечения с часове! При нормална употреба батерията лесно издържа цял ден и гарантира, че никога вече няма да се притеснявате за нивата ѝ. Моделът позволява 16 часа гейминг, 22 часа гледане на видео и 178 часа слушане на музика. Поддръжката на 18W бързо зареждане прави устройството идеален спътник в ежедневната употреба.

 

Фото любителите също няма да останат разочаровани. Redmi Note 10 5G разполага със солидна система от камери, включваща 48MP основна камера, 2MP макро камера и 2MP сензор за дълбочина, които позволяват да уловите всичко около вас с лекота. Видеозаписът е с максимална 4K резолюция при 30 кадъра в секунда или Full HD при до 120 кадъра в секунда. Селфи камерата пък е изрязан в дисплея кръг, което следва актуалните тенденции на пазара на смартфони. Тя гарантира безупречни снимки, с които ще бъдете в главната роля. А усъвършенстваният нощен режим ви вдъхновява да творите неограничено във времето и пространството.
Освен всичко друго, смартфонът предоставя функции за предпазване на очите – reading mode 3.0 и 360-градусов сензор за околна светлина, който автоматично регулира яркостта спрямо околното осветление.

 

Redmi Note 10 5G се предлага в 4 цвята: Chrome Silver, Graphite Gray, Nighttime Blue и Aurora Green.
Голямата изненада за клиентите е, че ще могат да закупят невероятния смартфон в промоционален пакет с удобната и функционална фитнес гривна Mi Smart Band 4C. Тя е малка, лека и водоустойчива, с дълъг живот на батерията и много възможности. Гривната позволява да следите физическата си активност 24 часа в денонощието. Освен това ще бъдете известявани за позвънявания, съобщения и новини от социалните мрежи.

Наличност
Смартфонът Redmi Note 10 5G във вариант 4GB 64 GB вече е наличен за закупуване в търговската мрежа. Redmi Note 10 5G може да бъде открит и в промоционален пакет с гривната Mi Smart Band 4C онлайн и в магазините на Telenor и A1.
Безплатна услуга за ремонт на екрана
Добрите новини не свършват дотук! Потребителите, които закупят и активират Redmi Note 10 5G между 10 юни и 10 септември 2021 г., в който и да било официален канал за продажби (онлайн или офлайн) на Xiaomi на територията на България, имат право на еднократна безплатна услуга за ремонт в местния сервизен център на Xiaomi в рамките на държавата, от която е закупен. Услугата може да се използва по време на първите 6 месеца след покупка, ако екранът е повреден или дефектира в резултат на неволно действие на потребителя (напр. неволно падане на продукта). Такъв ремонт на екрана е безплатен и включва, ако е необходимо, подмяната на екрана .