Как да гледаме безплатно Apple WWDC 2021 на живо

Apple ще стартират тазгодишната конференция с разработчиците до броени часове. Дългоочакваното събитие WWDC 2021 ще ни разкрие повече детайли за новите версии на iOS, macOS, watchOS и tvOS. Бъдещето на лаптопите MacBook също ще бъде един от приоритетите по време на WWDC 2021.

Специфичната ситуация около пандемията и мерките за безопасност са причината Apple да се ориентират към дигитален формат на конференцията.

Компанията ще излъчва на живо WWDC 2021 събитието онлайн и така ще направи съпричастни всички потребители и разработчици.

Най-лесният и удобен начин да проследите вълнуващите неща, които Apple ще представят е официалната страница на компанията в YouTube. Събитието ще започне в 20:00 българско време.

 

 

Можете да гледате и от Apple Events секцията в уеб сайта на компанията. Добрата новина е, че страницата вече не е ограничена само до Safari. Това ще ви позволи да пуснете стрийма на предпочитан от вас браузър. Приложението Apple TV също ще гарантира излъчване на живо, като се очаква сигнала да е по-бърз с няколко секунди от стрийма в YouTube.

Toзи софтуер е наличен за разнообразие от устройствa, сред които Windows, Roku, Amazon Fire TV, както и умните телевизори на Samsung, Sony и LG. Разработчиците на компанията разполагат и с опцията да използват своя акаунт в Apple Developer приложението, за да следят какво се случва на Apple WWDC 2021.

 

TagsWWDC