Аpple разработват по-добри въздушни възглавници за автомобили

Всеки път, когато Apple реализират премиерата на нов продукт се създават свръхочаквания сред потребителите. Богата история на компанията е изпълнена с разработката на софтуерни и хардуерни решения, които променят изцяло технологичната индустрия. Устройства като iPod, iPad, iPhone, Apple Watch и AirPods са само някои от подходящите примери за горното твърдение.

Apple продължават да инвестират в технологии, които да променят ежедневието на милиони хора.

Голям интерес за компанията представляват технологиите с добавена и виртуална реалност. От доста време се експериментира с уникални очила, които могат да проектират дигитално съдържание пред очите на потребителите.

Технологичният гигант също така вижда значителен потенциал за бъдещо развитие в сегмента на автомобилите. Аpple Car може да се превърне в най-важната премиера в историята на компанията. Тестовете с прототипи на електромобили се провеждат вече няколко години, като се очаква първият модел на Apple в тази пазарна ниша да е достъпен през 2024г.

 

 

Със сигурност Apple Car ще предложи иновации, които не сме виждали досега в индустрията. Усъвършенствана система за автономно управление също ще стане част от първия автомобил на Apple. Експертите на компанията са патентовали нов метод, с който се надяват да подобрят дизайна на въздушните възглавници.

По този начин ще допринесат още повече за безопасността на пътниците при пътуване с Apple Car. Водещият приоритет е да се предотврати възможността отломки и други външни обекти да наранят пътниците. Идеята е въздушните възглавници да се справят не само при челен удар, но също да блокират навлизането на евентуални предмети през предното стъкло.

Поставянето на допълнителна преграда в купето е само едно от решенията, с които експериментира Apple.

 

 

TagsАpple