Бременната съпруга на Тайсън Фюри прелетя 6500 км, за да го озапти

Бременната Парис Фюри прелетя Атлантическия океан с четири от децата си, за да бъде близо до своя съпруг – световния шампион на WBC Тайсън Фюри. Двамата бяха забелязани да танцуват край басейна, докато тя демонстрира наедрялото си коремче, облечена в изрязани черни половинки.

Парис предприе спешното пътуване, след като британският боксьор позволи на своя фенка да го намаже със слънцезащитен крем в Маями. Това не се хареса на официалната му половинка и тя реши, че е наложително да отиде при него, за да го озапти.

По-рано 31-годишната Парис сподели видео от самолета на British Airways, с който прелетя близо 6500 км. С нея на борда в първа класа бяха синовете й Принц Тайсън-младши и Принц Адонис , както и дъщерите Валенсия и Венецуела.

8-годишният Принц Джон Джеймс пък е от по-рано при баща си в САЩ, където Тайсън Фюри се подготвя за предстоящата мегабитка срещу Антъни Джошуа за обединения на световните титли.

“Уау! Вижте на какво се натъкнах в Маями – най-горещата блондинка. Моята кралица Парис Фюри пристигна в САЩ”, написа Фюри в социалните мрежи.