Халф на Беласица: Все още нямам договор с ЦСКА 1948

Полузащитникът на Беласица Владимир Гогов все още не е подписал договор с ЦСКА 1948. По-рано благодетелят на новака в елита Цветомир Найденов приветства Гогов като ново попълнение в клуба. 

„Да, наистина преди няколко седмици проведох директен разговор със собственика на клуба Цветомир Найденов. Беседвахме по всички въпроси, включително и финансовите параметри, водещи до подписване на договор.

Такъв засега няма, така че все още не се считам за футболист на ЦСКА 1948. Дошъл съм в отбора на Беласица да помогна с каквото мога и не съжалявам. Попаднат в един авторитетен град и клуб, давам каквото мога на терена, отношението на ръководство, треньоорски щаб и колеги-футболисти към мен е на нужното равнище. 

Сега усилията са ми насочени към последните два мача на отбора на Беласица – срещу Рилски спортист в Самоков и срещу Чавдар Етрополе на стадиона в Микрево. Ще направя всичко възможно да спечелим шест точки от двата мача и се надявам при феърплей от страна на всички отбори Беласица да спечели шампионската купа на Югозападна Трета лига, която чакам с нетърпение да вдигна. Петрич и обществеността го заслужават“, заяви Владимир Гогов.