Технологичното изложение CES 2022 ще се проведе между 5-8 януари с посетители

Представители на организацията Consumer Technology Association (CTA) официално разкри плановете си за провеждане на CES 2022. Събитието е първото голямо технологично шоу за календарната година и се състои през януари в Лас Вегас. Последното издание продължи традицията, но въведе доста промени свързани с разпространението на коронавируса и се проведе онлайн.

Добрата новина е, че CES 2022 ще позволи да присъстват посетители.

Официалните данни на CTA разкриват и кога ще бъде събитието, а именно в периода 5-8 януари. В предните два дни преди старта на изложението ще има специални премиери конференции предназначени за медиите, които ще присъстват на CES 2022.

Повече от 1000 компании и водещи брандове от индустрията вече са потвърдили своето участие  на изложението, като техния брой ще продължи да расте в следващите месеци. Завръщането на публичния формат на CES 2022 в Лас Вегас е важно събитие в повече от 40-годишната история на едно от най-големите изложения за потребителска електроника в световен мащаб.

 

 

Дигиталният аспект ще продължи да бъде част от изложението в Лас Вегас, което ще излъчва много от най-интересните събития и премиери онлайн. По този начин реалните гости няма да бъдат единствени, които ще се докоснат в реално време до новите продукти на технологичните компании.

Очакваното присъствие ще включва брандове от ранга на Amazon, AMD, AT&T, Daimler AG, Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG Electronics, Panasonic, Qualcomm, Samsung Electronics и Sony.

Първо публично участие на CES 2022 ще направят Carterpillar, Sierra Space и Indy Autonomous Challenge. Мрежата от хиляди партньори, производители и потребители ще гарантират най-доброто изживяване, което не бе възможно при дистанционната форма на CES 2021.

Припомняме ви, че още през юни вниманието ни ще бъде приковано от провеждането на MWC 2021 в Шанхай, което също ще включва посетители.