Певица се снима напълно гола, но успя да скрие най-неприличното зад извитите форми СНИМКА 18

32-годишната носителка на Грами учи другите да обичат телата си и разпространява идеята за положителнотко отношение към тялото. Този път певицата Лицо показа откровена снимка в Instagram, на която се появи напълно гола.

Звездата позира, разхлабила косата си и покрила с ръце буйните си гърди, в които държи чаша. Изпълнителката изглеждаше мила и беззащитна, показвайки стрии и гънки.

В поста си Лицо посочи, че на снимката няма ретуш и призова абонатите си също да „бъдат истински“.

„Искам да ви дам тази нередактирана снимка … Обикновено фотошопирам  корема си и изглаждам кожата си, но сега искам да покажа истинската си същност,“ пише Лицо.
Снимката бързо спечели повече от два милиона харесвания и потребителите активно подкрепиха изпълнителката на популярните парчета Cuz I Love You, Boys, Truth Hurts. Те отбелязаха, че Лицо не се нуждае от ретуш, защото е красива такава, каквато е.

„Тази снимка е невероятна. Защо трябва да изглаждаш нещо? Кожата ти и така е красива и гладка. Благодаря ти, че си себе си и напомняш на всички също да бъдат себе си. Винаги си на моята „дъска за вдъхновението,“ пише thirteensgotluck.

Момичето обаче не се стреми към перфектния образ в социалните мрежи. Наскоро в Тикток тя разказа как се е напила и е изпратила директно три емотикона на Капитан Америка Крис Еванс в Instagram, опитвайки се да се сприятели, пише The Sun. Певицата изгоряла от срам, но актьорът изведнъж се абонирал за нея и изпратил обнадеждаващо съобщение: „Няма нищо срамно в това да си пиян, за да пишеш директно. Бог знае, че имам по-лоши неща в това приложение, хаха.“

Превод