YouTube TV вече позволява да гледаме филмите, които сме купили oт услугите на Google

YouTube определено е една от най-добрите интернет телевизионни услуги, които може да използвате на своите устройства. Разнообразният каталог от съдържание включва повече от 85 канала, неограничено DVR облачно пространство и най-удобния за използване интерфейс в индустрията. Непрестанните подобрения на Google, обаче увеличиха цената на платформата до $65 месечно.

Тази стойност расте заради договорите на Google, с които лицензира съдържанието на водещите телевизионни компании.

В допълнение към новите канали потребителите вече имат достъп до още една полезна функция, с която да гледаме още повече видео в профилите си. YouTube TV вече позволява да стартирате филмите, които сте купили от всички услуги на Google.

Oсвен достъпа до притежаваното съдържание ще можете дори да купувате и наемате ново съдържание от интерфейса на YouTube TV. Toва може да стане и без да стартирате браузъра, както и бързо да откриват какво търсят в новата „Purchased“ секция на своя профил, която допълва Shows, Movies, Sports и Events, информира 9to5google.

 

 

Oсвен тази новост в мобилната версия на Library раздела са обединени „Recordings“ и „Purchases“ секциите в една обща секция в долната част на страницата. Можете лесно да сортирате по азбучен ред или съобразно времето на покупките. Ако кликнете върху интерактивните карти ще видите повече детайли за съответната видео продукция.

Когато търсите филми ще имате допълнителна опция за YouTube Movies, в допълнение към VOD каналите и запазеното съдържание. Функцията е налична за устройствата с Android, както и за уеб версията на YouTube TV. Все още няма данни за интеграция, която да позволи на iPhone и iPad да се възползват от новото подобрение.