Изтекоха спецификациите на Motorola Moto G20

Motorola не крият амбициозните си планове да бъдат още по-упешен бранд в пазара на смартфони през 2021г. Компанията ще бъде доста активна в желанието си да разшири пазарния дял при устройстата от средния и високия ценови клас. Вече бяха представени няколко модела от серията Moto G-Series, които са ключов елемент от стратегията на Motorola през годината.

Сред тях са устройства като Moto G10, Moto G30, Moto G50 и Moto G100.

Подготвя се премиерата на поне още два модела с имената Moto G20 и Moto G60. По този начин Motorola ще заложат на актрактивно портфолио във всички класове, което предлага съчетание от характеристики за индивидуалните предпочитания на всеки потребител.

Бюджетният смартфон Moto G20 попадна в базата данни на NBTC регулатора, което потвърждава, че много скоро ще бъде официалната премиера. Името на модела е XT2128, което съответства на досегашната информация за устройството. Според информацията Moto G20 ще бъде оптимизиран за работа в 4G LTE мрежи и няма да поддържа 5G технологията.

 

Moto G20

 

Това ограничение ще е свързано с ниската цена, която се очертава като ключова характеристика на Moto G20. Бъдещите собственици на смартфона ще трябва да отделят сума от порядъка на €150, за да купят новия модел на пазара. Все още не знаем какъв ще е размера на дисплея, но в горната част на екрана ще идим Waterdrop Notch за селфи камерата.

Техническите спецификации вероятно ще включват 4GB RAM, Unisoc Т700 процесор, батерия със заряд от 5000mAh и поддръжка на 10W зареждане. Базовата версия ще има 128GB памет и вероятно слот за microSD карта. На гърба ще има четири камери с LED светкавица и сензор за отпечатък в логото на Motorola.

От компанията работят над още един смартфон с името Moto G60. Устройството ще има 6.8-инчов дисплей с Full HD резолюция и 120Hz честота за опресняване и 32МР селфи камера. Батерията ще е 6000mAh, а високата производителност ще се гарантира от Snapdragon 732G процесор с 4GB/6GB RAM.

 

Моto G60