Шеф Петров пак изригна: Ето бе Нещастници, ето колко съм дебел! СНИМКА

Шеф Петров пак завихри скандал в социалните мрежи, след като го удариха по самочувствието. В типичния си ироничен стил топ готвачът отвърна повече от звучно, а реакциите от написаното стават все по-горещи.

Наскоро явно фенове на кулинарния гуру са му обяснявали, че не е във форма, напълнял и в доста нездравословен външен вид. Поне това става ясно от отговора, който той дава във фейсбук профила си.

„Ето бе Нещастници, ето колко съм дебел!? Да, не ходя на фитнес като татуираните гейове, ям от всичко по много и то с кеф и щастие. На 52 години съм и цял живот работя над 10 часа на ден от 15 годишен… Не пия добавки фатбърнар, познавам тялото си, но не му слугувам. Знам че претърпява метаморфоза на годините и съм му оставил време да си намери само пътя. Давам му чисти храни и съм сигурен че ще го намери в третата възраст. Това и ще е бъдещето.. вие се блъскайте с гири и умирайте от диети… Ощетявайте близките с времето за себе си… ще разберете колко сте прости ..или не, но ще е късно!“, пише Борис Петров. И добавя още по-любопитните думи:

„Аз съм 128 килограма Сила! 128 кг. Дебелина изглеждат по-друг начин, ама има много тъпанари за да им го обясня. Едно е да напълняваш с работа, друго е с гири и химия, трето от болест…. ама ще го разберат! Аз съм Свободен и мога да си го позволя…цял живот, работя за това, и не е нужно да харесва на всички, особено на тези, които лаят затворени в клетките си…Подминавам ги… но харесвам да ги разлайвам… толкова са жалки лаещи от клетките си! Но пък около мен има толкова ценни хора…като тези които ме подкрепят…нямаме клетки.. „Продължаваме да яздиме Санчо!“ …отивам да си намажа филия с Нутела мммм“.

Очаквано под поста на шеф Петров закипя от коментари на последователите му, а в отговор към един от тях той пише: „..акулите живеят до 400 години, но еволюират над 250 милиона години  А ние сме бебета, които още се учим да стоим на два крака и да балансираме на земното притегляне  с цици от силикон или мускули на орангутан“.