Blackview BV4900 Pro е 5.7″ HD смартфон с 5580mAh батерия, тройна камера и добра цена

Blackview BV4900 Pro e oборудван с 5.7-инчов дисплей с HD резолюция от 1440х720 пиксела. Тези параметри ще гарантират максимално забавление с любимите приложения, игри и мултимедийни файлове. Размерът е подходящ да използвате смартфона с една ръка, когато сте движение.

Съотношението от 18:9 ще ви позволи да се наслаждавате по най-добър начин на любимите си филми. Вграденият капацитет за съхранение на файлове е 64GB, което е достатъчно пространстов да запазите 8000 снимки, 100 епизода на телевизионни шоута или 4600 песни. Можете да увеличите тази стойност с още 128GB, чрез microSD карта.’

Издръжливият корпус е MIL-STD-810G сертифициран, което осигурява най-добрата защита в мобилната индустрия. По този начин смартфона няма да ви изостави дори в най-екстремните условия и температурни диапазони, включите;лно изпускане на твърди повърхности от височина 1.5 метра.

 

 

Високата производителност се гарантира от 12-нанометров процесор MediaTek Helio P22, чиято работа се подпомага от 4GB RAM. На гърба има тройна камера, която включва основен 13-мегапикселов Samsung S5K3L2 сензор, допълнен от още два 0.3МР модули. Селфи камерата в предната част е с 5МР резолюция.

Технологията NFC е интересна характеристика за извършване на мобилни плащания и изпращане на файлове до други устройства. Новото предложение на Blackview поддържа GPS, GLONASS и Beidou платформите за навигация и осигурява достъп до функциите в Android 10.

Батерията е 5580mAh и предлага възможност за обратно зареждане, с което да захранвате други аксесоари и устройства, когато сте в движение. Достъпната цена и атрактивното съчетание от характеристики превръща BV4900 Pro в едно от най-интересните смартфони на компанията, които ще откриете на българския пазар.

 

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix