Blackview BV9100 е издръжлив смартфон с 6.3″ FHD дисплей, 13000mAh батерия, 16МР селфи камера и изгодна цена

Смартфонът привлича внимание с впечатляващата си батерия, тъй като предлага до 60 дни време в режим на готовност. Blackview BV9100 осигурява до 66 часа за слушане на музика, 26 часа гледане на видео  и 60 часа за видео разговори. Тези впечатляващи резултати са възможни заради масивната 13000mAh батерия.

Потребителите ще могат да се възползват от бързата технология за зареждане с мощност от 30W, която позволява да заредите на 100% за 2.

5 часа, което е два пъти по-бързо от 9V/2A зареждане. Новият модел на Blackview e подходящ избор за всяко пътуване, тъй като има издръжлив корпус, който оцелява изпускания на твърда повърхност от 1.5 метра.

Здравината е водещо предимство на Blackview BV9100, независимо от атмосферните условия, тъй като смартфона може да издържи проливни дъждове, кални терени и екстремни температури. Водоустойчивостта се гарантира от IP68/IP69K сертификат.

 

 

Мултимедийните файлове ще изглеждат по най-добър начин на FullHD дисплея с 6.3″ размер и 2340х1080 резолюция. Поддръжката на формата 19.5:9 ще гарантира още по-реалистично и кинематографично изживяване. Работата с приложения и игрите с HD качество не са проблем за осемядрения МediaTek Helio P35 процесор, който е допълнен и от 4GB RAM.

Вграденият капацитет за съхранение на файлове е 64GB, но има слот за microSD карта. В задна част са разположени две камери в конфигурация 16МР 0.3МР, които са произведени от Sоny.

Технологиите на компанията позволяват на Blackview BV9100 да заснема снимки с наситени цветове и детайли, както и да се възползва от функции като боке ефекти, които са подходящи за портрети. Отпред има 16-мегапикселова камера на Samsung със специален Beauty Mode режим.

 

 

Интуитивният интерфейс на Android 9.0 ще гарантира бърз достъп до любимата колекция от съдържание и сайтове в интернет. Blackview BV9100 е полезно решение за мобилни плащания с NFC, сигурно отключване със сензор за пръстов отпечатък и лицево разпознаване, както и работа с две SIM карти.

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix