Blackview BV4900 e 5.7″ HD смартфон с 5580mAh батерия, 8MP камера на Sony и изгодна цена

Eргономичният дизайн на смартфона е вдъхновен от космическите капсули и първия човек напуснал пределите на планетата, Юрий Гагарин. Корпусът се отличава с изчистени линии, които подчертават атрактивната визия. Специалистите на Blackview са направили повече от 27 структурни промени във вътрешността.

Благодарение на тях новото предложение в сегмента на изгодните смартфони предлага още по-висока степен на издръжливост.

Blackview BV4900 е проектиран да бъде удобен за работа с една ръка, но също да оперира дори при екстремни атмосферни условия.

Устройството покрива високите изисквания на военния стандарт MIL-STD-810G, който осигурява ефективна защита срещу изпускания на твърда повърхност от височина 1.5 метра. Blackview BV4900 може да се използва на дълбочина 150 сантиметра в продължение на 30 минути и разполага със специално покритие, което предпазва от прах.

 

 

Ако държите на дългия живот на батерията определено трябва да обърнете внимание на смартфона, тъй като Blackview BV4900 има 5580mAh модул с поддръжка на обратно зареждане – функция, която позволява да захранвате други устройства. Любимите ви мултимедийни файлове, приложения и игри ще изглеждат впечатляващо на 5.7-инчовия IPS дисплей с HD резолюция и съотношение на екрана 18:9.

Тези характеристики ще гарантират, че винаги можете да се забавлявате, както и да гледате филми, независимо къде се намирате. Вграденият капацитет за съхранение на файлове е 32GB, което е достатъчно за 4000 снимки, около 50 епизода на телевизионни шоута, 300 музикални албума или инсталация на 140 игри.

Ако това не е достатъчно можете да увеличите паметта с още 128GB, чрез слот за microSD карта.

 

 

Поддръжката на водещите услуги за навигация GPS, GLONASS, Beidou, както и електронния компас ще гарантират, че няма да се загубите в своите пътувания. В задната част има 8-мегапикселова камера Sony IMX134 с f/2.4 и опция за запис на 1080p видео.

Селфитата, които прави смартфона ще бъдат с 5МР резолюция. Другите спецификации включват MediaTek процесор с 2GHz работна честота, 3GB RAM, технологията NFC за безконтактни плащания, Android 10, Bluetooth 5.0 и Wi-Fi 802.11ac.

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix