Изтекоха спецификациите на Moto G100 дни преди премиерата

Моtorola се очаква да представят следващия си премиум смартфон с Android на 25 март. На тази дата ще се проведе събитие, на което ще видим Moto G100. Този модел ще представлява международна версия на Motorola Edge S, който се продава на китайския пазар. Популярният блогър @evleaks публикува снимка на смартфона и потвърди част от спецификациите.

Изображението разкрива, че Moto G100 ще може да се купи на европейския пазар в син цвят. Прави впечатление двата отвора за селфи камерите в горния ъгъл на екрана. В задния корпус ни очакват четири камери, подредени в квадратен модул. В средата е характерното лого на Motorola, като в лявата част на рамката има и специален бутон за достъп до Google Assistant.

Класическите бутони за управление на звука и сензора за пръстов отпечатък ще са достъпни от дясната рамка. Под самия дисплей на смартфона е USB Type-C порта за зареждане, високоговорител и 3.5-милиметров аудио жак, съобщава GizmoChina.

 

 

Синият цвят на устройството ще се казва Iridescent Ocean. Потребителите ще могат да купят и версия в сиво. Moto G100 ще има 6.7-инчов дисплей с Full HD резолюция. Селфи камерите ще предложат съчетание между 16MP 8MP модули.

Любителите на фотографията ще могат да се забавляват с четири сензора в задната част. Новият смартфон ще привлича внимание с 64МР oсновна камера, която е допълнена от 16МР 2МР 2МР модули. Високата производителност ще се гарантира от Qualcomm Snapdragon 870.

Този процесор ще е оптимизиран и за работа в 5G мрежи. Вградената батерия е 5000mAh и предлага опция за 20W бързо зареждане. Очаква се версията с 8GB RAM 128GB памет да струва в Европа €480.

 

Oще от Digital: Каква ще е цената на Moto G100 5G в Eвропа