Теди Бургазлиева направи болезнено признание! Оказа се, че е… СНИМКИ

Една от най-красивите ни миски призна нещо покъртително наскоро, което възпламени социалните мрежи за минути. Става въпрос за Теди Бургазлиева, която се окичи с короната за най-красива българка през 2002 г.

Изкусителната брюнетка с пронизващо сини очи бе болезнено откровена пред последователите си и призна една от най-големите си лични тайни, която трудно оставя някого равнодушен.

Оказва се, че красавицата е страдала от… липса на самочувствие.

Колкото и безумно да звучи, това е факт, за който самата тя разказва в детайли.

„Когато бях дете страдах от липса на самочувствие. Аз бях много срамежлива, тиха, винаги се опитвах да се впиша. Гледах готините деца с уважение и любопитство. Мислих си, че самочувствието е нещо, с което се раждаш. По-късно осъзнах, че това е нещо, което можеш да изградиш“, пише Теди в профила си и добавя, че й е отнело години, докато придобие нужното самочувствие.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Teodora Burgazlieva (@teodoraburgazlieva)

Както е известно манекенката живее в Ел Ей, където е безкрайно щастлива с мъжа и децата си. Преди години тя се разведе с Александър, големият син на футболната легенда Стойчо Младенов, но по всичко изглежда, че е открила голямата любов в лицето на настоящата си половинка.