Samsung публикуваха рекламни материали на Galaxy S21 в социалните мрежи от iPhone

Oстават броени часове до премиерата на Galaxy S21 смартфони. Вече знаем доста неща за подобренията, които ни очакват в устройствата. Корейският производител продължава да публикува различни тийзър снимки и клипове, с които ни подготвя за събитието. 

Предстоящото Samsung Unpacked събитие бе изтеглено с няколко седмици, заради желанието на компанията да бъде по-конкурентна на Apple и другите Android производители.

Вниманието ни сега е привлечено от интересна случка свързана с Twitter акаунта на Samsung Mobile. 

Представители на компанията са качили в своя профил кратък пост свързан  с предстоящата премиера. Това е напълно нормален ход за Samsung, но самия туит е изпратен от iPhone.

Съвсем логично това предизвика доста коментари в социалните мрежи, особено заради факта, че в долния десен ъгъл на поста се вижда ясно текста „Twitter for iPhone“. Трябва да отбележим, че това не е първият подобен инцидент за Samsung през последните седмици. 

 

 

Още в края на миналата година компанията започва да изтрива публикации, с които се пошегува с Apple за решението им да махнат зарядните и слушалките от комплектите на iPhone. Причината е, че Samsung също ще възприемат същия подход, като не включат аксесоарите в стартовите комплекти на Samsung Galaxy S21.

През 2018г. също станахме свидетели на подобна случка, когато публична личност наета от Samsung да промотира смартфоните Galaxy даде интервю, използвайки iPhone X. След това дори се стигна до дело между двете страни. 

Въпреки това се очаква Samsung Galaxy S21 да се превърнат в едни от най-продаваните устройства в световен мащаб през годината. Най-голям интерес сред потребителите ще предизвика Samsung Galaxy S21 Ultra, който освен впечатляващия 120Hz дисплей с WHQD резолюция ще може да работи със стилуси.

 

Oще от Digital: Новите смартфони на Samsung от серията Galaxy S21 ще могат да се отключват чрез глас