Новите лаптопи HP Elite Dragonfly имат 11-то поколение процесори Intel и поддръжка на 5G

HP обновява гамата си бизнес лаптопи Elite Dragonfly с два нови модела. Те използват 11-то поколение процесори Intel, както и ще се предлага с допълнителен 5G модул, съобщава The Verge. Моделите се казват съответно Dragonfly G2 и Dragonfly Max.

 

 

И двата модела са с 13.

3-инчови дисплея, като Core i3 ще се предлага само на G2. i5 и i7 процесорите ще са налични и за двата лаптопа. Максималната RAM може да е 32GB, а дисковият капацитет – до 2TB М.2 SSD. И двата модела разполагат и с един USB 3.1 порт за зареждане, 2 USB-C Thunderbolt 3 порта, един HDMI 1.4b порт и Nano SIM порт.

 

 

Единият от моделите може да се конфигурира с HD или 4K дисплеи, докато другият е само с Full HD панел. Поддържа се и технологията за замъгляване на дисплея, така че минувачите да не виждат съдържанието. Dragonfly Max има и 5МР камера, докато тази на G2 е 1.2МР.

 

 

Max моделът има и 4 микрофона, a двата лаптопа имат озвучение Bang & Olufsen. На разположение е и бутон за скриване на камерата, за да се гарантира поверителността на потребителя. Двата лаптопа започват да се продават още този месец, но цените им за сега не се съобщават.