Ето каква ще е цената на Samsung Galaxy S21, Galaxy S21 и Galaxy S21 Ultra

Samsung планират да бъдат още по-агресивни в сегмента на премиум смартфоните през 2021г. Компанията вече измести премиерата на Galaxy S21 за януари, за да бъде по-конкурента още от първите дни на новата година. След това водещ фокус за Samsung ще бъдат гъвкавите смартфони от Galaxy Z Fold и Galaxy Z Flip сериите.

Ако всичко върви по план се очаква да видим четири устройства с този дизайн през втората половина на 2021г.

Съвсем логично докато научим повече за гъвкавите смартфони на Samsung вниманието ни ще бъде насочено изцяло към флагманите от серията Galaxy S21.

Както вече ви информирахме премиерата на Samsung Galаxy S21 ще бъде на 14 януари, като продажбите стартират в кратки срокове след тази дата. Ако проявявате интерес към дългоочакваните смартфони вероятно ще се зарадвате да научите, че вече знаем и каква ще е цената на европейския пазар.

Данните ни разкриват, че две версии на смартфоните ще бъдат по-евтини от Galaxy S20, но премиум устройството от серията ще е по-скъпо.

 

 

Плановете на Samsung предвиждат да стартират продажбите на базовата версия на Samsung Galaxy S21 с поддръжка на 5G мрежи и вградена памет от 128GB на цена от €879. За сравнение предходната версия на устройството дебютира преди година за €999.

Следващият модел от серията е Samsung Galaxy S21 5G, който ще е наличен на европейския пазар за €1079. Това е минимален спад от стартовата цена на Samsung Galaxy S20 5G, който можеше да се купи на континента за €1099, информира SamMobile.

Все пак най-атрактивният модел ще бъде Samsung  Galaxy S21 Ultra 5G, който анализаторите очакват да поддържа S Pen стилусите. Потребителите ще могат да се сдобият с флагмана за €1399. Припомняме ви, че неговия предшественик дебютира на цена от €1349.

По този начин двe oт версиите на смартфоните от серията ще бъдат по-евтини от Samsung Galaxy S20 на европейския пазар, но за сметка на това най-доброто устройство от гамата ще е с €50 по-скъпо от своя предшественик.

 

Oще от Digital: Samsung разработват 30W зарядно за Galaxy S21, което ще се продава отделно
 

TagsS21