Уулвс 0:0 Челси (гледайте на живо)

Уулвърхамптън и Челси играят при резултат 0:0 на „Молиню“.

Лондончани имаха предимство във владеенето на топката, но двубоят се превърна в битка от началото. „Вълците“ имат проблеми с отбелязването на голове последните мачове и днес отново трудно стигаха до положения.

Оливие Жиру можеше да открие резултата в 21-ата минута.

Чилуел центрира от ъглов удар, а французинът стреля с глава от отлична позиция, но топката мина над вратата. Уулвс отговори с удар от дистанция на Нето, който Медни изби.

Тимът на Лампард се активизира към края на полувремето. Пулишич на няколко пъти опита пробиви, но те не завършиха с удар или точно подаване. Малко преди почивката гостите отново се разминаха с гол след удар с глава. Зума отправи хубав удар, но топката се удари в горната греда.

Лампард е направил една промяна от последния мач. Кристиан Пулишич е титуляр за сметка на Матео Ковачич. Това прави схемата на Челси доста офанзивна, тъй като пред Канте в халфовата линия са Маунт и Хавертц, а освен Пулишич в атака са Вернер и Жиру.



В тима на Уулвс има две промени от загубата от Астън Вила. Рубен Невеш е титуляр на мястото на наказания Жоао Моутиньо, а защитникът Вили Боли е титуляр за сметка на Адама Траоре. Очаквасе отборът да играе с тройка в защитата за разлика от последните мачове.

УУЛВС – ЧЕЛСИ 0:0

УУЛВС:  Патрисио, Саис, Коуди, Боли, Марсал, Семедо, Невеш, Дендонкер, Поденси, Силва, Нето

ЧЕЛСИ: Менди, Чилуел, Тиаго Силва, Зума, Джеймс, Канте, Маунт, Хавертц, Пулишич, Вернер, Жиру

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО
СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ