Владислав Искренов е най-добрият играч на ИТЛ за 2020 година

Владислав Искренов от Радомир е най-добрият играч на Интерактив тенис за 2020. Той ще завърши годината като N1 в годишната ранглиста и си гарантира първото място, след като победи снощи във финалния Мастърс Мартин Милчев с 6:5, 6:2. В другата среща от група А Любен Попов записа чиста победа над Марк Хаджижеков, което му гарантира класиране на полуфинал.

Влади Искренов влезе в Интерактив тенис през декември миналата година.

За 12 месеца той записа повече от 60 мача, 47 от които спечели. В седем турнира се класира на първо място, а в три остана на крачка от купата, загубвайки битката във финала. Днес, в директен сблъсък с Марк Хаджижеков в Bottega ITL Finals 2020, той ще се бори за второ място в групата и игра на полуфиналите. Срещата ще бъде излъчвана на живо в You Tube канала на ИТЛ в 21,00 ч.

В група Б ще се изиграе една среща – между Валентин Бонев и Мартин Боршуков. Бонев е непоклатим на първото място в групата, докато Боршуков ще играе за класиране на полуфиналите. До този развой се стигна, след като вчера Боршуков загуби драматично в три сета от Светослав Стоичков 6:4, 5:6, 12:10.