Започнаха ъпдейтите към Samsung One UI 3.0 за смартфоните Galaxy S20

var md = new MobileDetect(window.navigator.userAgent); if(md.mobile()) { document.write (''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); } else { document.write (''); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); }
0 за смартфоните Galaxy S20" data-essbisHoverContainer="">

Samsung планират да зарадват своите милиони потребители, като започнат да разпространяват дългоочакваните ъпдейти към One UI 3.0. Това е последната версия на интерфейса, който е предварително инсталиран в смартфоните Galaxy. Собствениците на устройствата ще имат достъп до още по-изчистен интерфейс и разнообразие от функционалности, които са базирани на подобренията в Android 11.

Ако имате смартфон на компанията е добре да знаете, че актуализациите към One UI 3.0 вече започнаха, информира TechRadar. Плановете на Samsung предвиждат софтуера първо да бъде наличен за устройствата от серията Galaxy S20. Това не е изненадащо, тъй като са флагмани, които дебютираха в началото на годината. Актуализациите към Samsung One UI 3.0 вече са налични за европейските потребители.

Следващата вълна от ъпдейти е предвидена да обхване Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra, но също и предходната генерация на фаблетите. Потребителите на уникалните предложения с гъвкави дисплеи на компанията също ще могат да получат ъпдейта към Samsung One UI 3.0.

 

 

Корейският производител обещава в следващите седмици да стартират актуализациите за Samsung Galaxy Z Fold, Galaxy Z Fold 2 и Galaxy Z Flip. След като всички изброени дотук устройства бъдат ъпдейтнати това ще се случи и с представителите на Samsung Galaxy S Series. Ако не възникнат допълнителни усложнения One UI 3.0 ще е наличен за смартфони през първото тримесечие на 2021г.

По този начин информацията разкрива, че подобренията в Android 11 ще могат да се използват от потребителите на Samsung около три месеца след премиерата на платформата. Допълнително ще бъдат публикувани детайли кога останалите смартфони от ниския и средния клас на компанията ще получат достъп до интерфейса.

Samsung One 3.0 UI предлага редица функционални и визуални промени, които оптимизират работата на менютата, уиджетите, секцията за нотификации, приложенията за комуникация и др. Няма как да не забележите обновения интерфейс при стартиране на видео разговори във Full HD резолюция и новостите в Lock Screen менюто, където вече можете да добавите събития от календара.