Koга смартфоните на Huawei ще получат EMUI 11

Собствениците на устройства на Huawei могат да се възползват от подобренията и уникалните функции на потребителския интерфейс EMUI. Този софтуер използва актуалните разработки, които намират място в последната версия на EMUI и ги оптимизира за смартфоните на компанията.

Търговските санкции на американското правителство още не са се отразили сериозно на EMUI 11, но тепърва ще имат силно влияние над бизнеса на Huawei през 2021г. Ако разполагате със смартфон на компанията вероятно се интересувате, когато бихте могли да получите актуализация към EMUI 11.

Добрата новина е, че компанията сега актуализира своя график, от който разбираме и какви са конкретните планове на Huawei. Разработчиците им са изключително активни в желанието си да подобрят всеки един аспект от софтуера и да го направят по-добър за потребителите.

ЕMUI 11 е нагледно доказателство и също така предлага достъп до новите приложения на Huawei, които с течение на времето ще стават все по-сериозни алтернативни на Google и Android.

 

 

Корейският производител вече работи над собствени алтернативи на приложенията на Google, като Petal Search, което представлява интелигентна търасчка от ново поколение. Всъщност това е само едно от подобренията на EMUI 11, което ще ви спести ценното време в oткриване на информация в приложения и интернет.

Потребителският интерфейс е базиран на Android 10, заради невъзможността на Huawei да използват Android 11. Въпреки това софтуера предлага доста нови функционалности. Ако все още не сте получили актуализация вероятно ще искате да разберете как Huawei ще разпространяват ъпдейтите на интерфейса.

Следващата партида смартфони, които ще получат ъпдейт към EMUI 11 включва популярни модели като Huawei P40, Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro и Huawei Mate 30 Pro. Ъпдейтите са предвидени за декември.

През първото тримесечие на 2021г. ни очакват и актуализации за Huawei Mate Xs, Huawei P30 Pro, Mate 20 X, Mate 20, Маte 20 Pro и Huawei Nova 5T. Компанията запазва правото за допълнителни промени в настоящия списък.

 

Oще от Digital: EMUI 11 ще бъде последната версия на интерфейса преди Huawei да преминат към Harmony OS