Xiaomi Mi 11 Pro ще има 120Hz дисплей

Xiaomi успяха да се възползват максимално от специфичните процеси през годината и продължават да регистрират високи продажби на смартфони. Доброто представяне позволи на компанията да се превърне в третият най-голям производител в индустрията. По този начин Xiaomi изпревариха за първи път Apple.

Предстоящият празничен сезон вероятно ще е предпоставка положителните трендове за китайския бранд да продължат.

Вече се работи активно над няколко нови аксесоари, технологии и смартфони, които скоро ще станат част от разнообразното портфолио на Xiaomi.

Едва ли е изненадващо, че най-голям интерес за потребителите представлява Xiaomi MI 11 Pro. Очакванията са това да бъде първото устройство на компанията, което използва Qualcomm Snapdragon 875 процесор. Официалната премиера на архитектурата ще бъде на 1 декември, като през януари се очаква да дебютира в серията Samsung Galaxy S21.

Това не е изненадващо, тъй като Samsung произвеждат процесора в своите фабрики и имат ексклузивното право да го използват приоритетно в смартфоните от серията Galaxy.

 

 

Със сигурност Xiaomi ще опитат да се превърнат в една от първите компании след Samsung, която реализира премиерата на хардуер с Qualcomm Snapdragon 875. Сега разбираме допълнителни детайли за техническите спецификации, които ще видим в Xiaomi Mi 11 Pro.

Според информация на GizmoChina ни очаква интеграцията на дисплей с QHD резолюция, който поддържа честота за опресняване на кадрите от 120Hz. Toзи термин отразява колко пъти в секунда се обновява съдържанието на екрана. Колкото по-висока е честотата, толкова по-подходящ е даден смартфон за гейминг.

Предимствата от технологията ще ви позволят да се наслаждавате още по-добре на любимите филми и телевизионни шоута. Xiaomi Mi 11 Pro също така може да предложи селфи камера, която е вградена в дисплея. В момента няма нито едно устройство на пазара, което се отличава с подобен дизайн.

Xiaomi Mi 11 Pro ще предложи 120W система за бързо зареждане, като премиерата вероятно ще е през първото тримесечие на 2021г.

 

TagsXiaomi