Графичният интерфейс One UI 3.0 ще е наличен за над 90 смартфона на Samsung

Samsung продължават да разчитат на разнообразно портфолио, което им позволява да се конкурират  успешно във всички ценови класове. Устройствата от серията Galаxy винаги са се отличавали с атрактивен дизайн, мощен хардуер и премиум функционалности. Google вече представиха Android 11, която тепърва ще е достъпна за моделите на водещите производители.

Съвсем закономерно Samsung искат да изпреварят другите компании и да стартират максимално бързо ъпдейтите към новата платформа.

Ако се интересувате от конкретните планове е добре да знаете, че сега се появи списък с всички устройства, които ще получат Android. В него попадат повече от 90 устройства на Samsung, което е ясна индикация за ангажимента на компанията към своите потребители.

Корейският производител също така уточни, че повече от половината от устройствата са представени от началото на годината досега. Все пак компанията ще предостави ъпдейт и за доста свои устройства от предходна генерация. Със сигурност списъка със смартфони, които е планирано да бъдат ъпдейтнати ще задоволи любопитството на доста потребители.

 

 

 

Първите представители на списъка са Galaxy S20 моделите, което не е изненадващо, тъй като това са флагманите на компанията за 2020г. Успоредно със Galaxy S20, S20 и S20 Ultra актуализацията ще бъде налична за моделите от Galaxy Note 20 гамата. Собствениците на гъвкави смартфони, сред които Gaalxy Flip 5G, Galaxy Z Flip и Gаlaxy Z Fold 2 са позиционирани като приоритет в списъка.

Android 11 ще може да се изтегли и от оригиналната версия на Samsung Galaxy Fold, но също и за собствениците на Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10 , съобщава GizChina. Добрата новина е, че много представители на Galaxy A и Galaxy M сериите на компанията също ще получат ъпдейта.

В това число влизат Galaxy A11, Galaxy A21, A31, A41, A42, A41, A71 и A90 конфигурациите, но също Galaxy M11, M21, M31, M31s и M51. Най-новите версии на таблетите Galаxy Tab S7 , А7, S3 и S6 също намират своето място в списъка.