LG OLED са първите телевизори в света, съвместими с технологията NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync е специален софтуер, който гарантира пълноценно гейминг изживяване без прекъсване на играта и с елиминиране на трептенето, а LG OLED телевизорите са първите в света, които са напълно съвместими с него.

NVIDIA G-Sync синхронизира опресняването на екрана с това на предаващото устройство и е предпочитан сред геймърите, независимо дали използват компютър или конзола. Графичните процесори от серията гарантират по-малко време на реакция и високи скорости на опресняване, които съответстват на промените в кадровата скорост по време на игра дори при висока разделителна способност.

 

 

Новите телевизори от продуктовата гама OLED на LG, представени тази година, също поддържат NVIDIA G-Sync.

Сред тях са сериите ZX, GX и CX. Всички те са с LG OLED дисплеи със самоосветяващи се пиксели, които също допринасят за бързината при игра. Те осигуряват по-качествени изображения с по-малко замъгляване, а също и значително по-плавна работа по време на гейминг. LG OLED телевизорите използват тази прецизност, за да оптимизират максималното от съвместимостта с G-Sync.

Отделните самосветещи пиксели реагират със скоростта на мисълта, а благодарение на процесорът alpha9 и малкия input lag, времето за реакция е сведено до минимум. По този начин, в режим на игра замъгляването на движението и фантомните образи са намалени до едва забележими нива. Бързите преходи и плавната игра са гарантирани и от VRR и ALMM, поддържани от LG OLED телевизорите.

 

 

Преживяването по време на гейминг е още по-пълноценно благодарение на перфектното черно, което дава възможност на LG OLED телевизорите да се възползват напълно от HDR игрите. Силата на всеки пиксел разкрива и най-малките детайли и потапя в екшъна на играта. Тайната на качеството на картината е технологията на OLED дисплеите. Задната подсветка на LCD/LED телевизора прекарва светлината през филтър, за да покаже цветовете на истинския дисплей и да осигури богатство на нюансите и контраст без смущения.

 

 

Геймърите ще потвърдят, че NVIDIA G-Sync и LG OLED дисплеите предлагат изключително зрително и звуково изживяване. Телевизорите надминават стандартите за синя светлина, трептене и висококачествена картина, за да се насладите на предпочитани игри с по-малко синя светлина без да натоварвате очите си. Ненадминатото качество на звука, предоставено от a9 AI процесора от 3-то поколение, допринася за идеално балансираните звукови ефекти. Чрез изкуствен интелект, акустична настройка разпознава пространството и индикира местоположението ви с цел да предаде и най-малкия звуков нюанс.

 

 

Освен завладяващи гейминг емоции благодарение на Nvidia G-sync, новите телевизори от LG OLED серията предлагат и еволюционно телевизионно преживяване. Моделите LG OLED77CX3LA и LG OLED77GX3LA притежават a9 AI процесори от трето поколение, които анализират екранното съдържание и го представят по завладяващ начин. При тези 77-инчови 4К смарт OLED телевизори са налични и автоматични регулировки, усъвършенствани за върхово изображение и звук, за да превърнат всяко гледане на телевизия във вълнуващ момент.

 

 

Независимо кой модел LG OLED ще изберете, NVIDIA G-Sync ще превърне всяка игра в изключително гейминг изживяване. Плавните движения и минималното забавяне ще ви направят част от действието, а променливата скорост на обновяване (VRR) и автоматичният режим на латентност (ALLM) ще предоставят съдържание с по-висока разделителна способност и плавни графики.

А отскоро в портфолиото на LG присъства и един не по-малко впечатляващ продукт – стерео слушалките LG TONE Free FN6. Те се отличават с ясен и обемен звук благодарение на Meridian (престижната британска марка за звук), кутийка UVnano и елегантен дизайн. Без значение къде се намирате, новите безжични слушалки на LG напълно ще ви потопят в това, което слушате.