Ето как ще изглеждат Samsung Galaxy S21 и Galaxy S21 Ultra

Празничният сезон през декември е един от най-атрактивните периоди през календарната година. Необичнайната активност на потребителите и разнообразните промоции на търговските вериги са предпоставка за солидни продажби. Въпреки, че тазгодишния празничен сезон все още не е започнал от Samsung вече работят усилено над портфолиото си от смартфони за 2021г.

Компанията обмисля интересна промяна в своята стратегия, за да продължи да бъде конкурента на другите производители.

Вече ви съобщихме за желанието на Samsung да изместят премиерата на Galaxy S21 за януари 2021г. Tрадиционно новите модели от серията дебютират в края на февруари, а масовите продажби стартират през март.

Основните причини за това решение са свързани недостатъчните продажби на Samsung Galaxy S20, както и проблемите на Huawei и изключването им от веригата за доставки. Колкото по-рано е премиерата на Samsung Galaxy S21, толкова повече възможности ще има Samsung да се конкурира успешно с iPhone 12, Huawei Mate 40 и другите флагмани с Android.

 

Samsung Galaxy S21

 

Докато очакваме потвърждение от Samsung за новата стратегия можем да се насладим по най-добър начин на дизайна на предстоящите смартфони. Популярният блогър @OnLeaks сподели няколко снимки, разкриващи визията на Samsung Galaxy S21 и Samsung Galaxy S21 UItra.

Изображенията разкриват, че устройствата ще взаимстват някои дизайнерски линии от Galaxy Note 20, но ще имат по-заоблени краища. Прави впечатление още, че дебелината на камера модула в задната част също е намалена, което допринася за по-елегантния вид. Както можете да се убедите сами Samsung Galaxy S21 ще има селфи камера в центъра на екрана.

В същото врееме преимум версията ще има извит дисплей и камера модул, който се слива в самата рамка. съобщава SlashGear. Някои анализатори очакват Samsung Galaxy S21 Ultra да бъде пъпрвият представител на серията, който ще включва поддръжка на стилусите S-Pen.

Mожем да очакваме още и по-бърз процесор, който почти сигурно ще бъде Qualcomm Snapdragon 875, чиято премиера е насрочена за 1 декември.

 

Samsung Galaxy S21 Ultra

 

Oще от Digital: Камерата на Samsung Galaxy S21 (S30) може да има 600MP и 200х Space Zoom (Видео)

TagsS21