Samsung Galaxy S21 ще поддържа 65W бързо зареждане

Все повече потребители проявяват интерес към технологиите за бързо зареждане, които са доста подходящи, особено когато пътуваме. Производителите с Android предлагат разнообразие от модели с тази функция на пазара. Конкуренцията между тях допринася и за подобряването на технологията.

Samsung не са изключение и също инвестират средства в разработката на умни системи за бързо зареждане.

Tака например настоящите смартфони на корейския производител са налични с поддръжка за 45W зареждане. Според информация на GalaxyClub вече са стартирали тестове със зарядно с кодовото име EP-TA865.

Тук е момента да уточним, че EP-TA845 бе представено преди година като опционален аксесоар за Samsung Galaxy Note 10 . В този случай последните две цифри индикират за мощността на зарядното, а именно 45W.

 

 

Новият модел се казва EP-TA865, което означава, че зарядното устройство ще поддържа 65W зареждане. Това е сериозно подобрение, което ще позволи да захранваме още по-бързо смартфоните на Samsung. Няма да е изненадващо, ако този аксесоар дебютира с предстоящо премиум устройство на компанията.

Следващият им флагман ще бъде Samsung Galaxy S21 (S30), чиято премиера ще е в началото на 2021г. Напълно логично звучи именно това да бъде първото устройство на Samsung, което ще предложи 65W зареждане. Подобренията ще обхванат почти всички аспекти на смартфона, като дисплея, камерите и батерията.