Kaкво е Zoom OnZoom и как работи

Zoom е подходящ пример за приложение, което се възползва по най-добър начин от световната пандемия. Tова се случи, въпреки наличието на доста по-популярни заглавия като Microsoft Teams, Google Meet, Facebook Messenger Rooms и др.

Създателите на Zoom бяха подложени на сериозни критики заради проблеми със сигурността, които възникнаха преди няколко месеца. След това бе представен голям ъпдейт на приложението за видеоконференция, което възстановява нормалната работа и предлага още повече възможности на потребителите.

Впечатляващата популярност на Zoom продължава с пълна сила и през последните седмици на годината. Една от водещите причини за успеха на приложението са постоянните ъпдейти и факта, че безплатната версия предложи много премиум функционалности.

Сега разбираме за поредната голяма актуализация, която се казва OnZoom. В официален блог пост разработчиците на Zoom определиха тази иновация като първа по рода си онлайн платформа за провеждане на различни събития. Потребителите ще могат още по-лесно да създават, провеждат и монетизират групови прояви в приложението.

 

 

Собствениците на премиум акаунти в Zoom могат да използват OnZoom за разнообразни събития като онлайн обучения, фитнес тренировки, шоута на живо, концерти, музикални уроци и др. Новата платформа е създадена да опрости максимално процеса на създаване на виртуално събитие и предлага допълнителни опции, с които да забавлявате своята аудитория.

OnZoom е подходящо решение за виртуални демонстрации, разговори, обучения и бизнес срещи, в които могат да се включат до 1000 души. Тази цифра зависи от съответния Zoom Meeting лиценз на всеки акаунт. Потребителите има как да споделят и промотират своите събития, чрез имейл и социални мрежи.

Новата функционалност позволява продажбата на билети, което е добър начин за монетизиране дейността на акаунтите. Създателите на OnZoom вярват, че така ще позволят да разширите значително своята аудитория извън параметрите на географския район, в който се намирате

Плащанията ще се извършват с PayPal, както и с най-популярните кредитни карти. Предвидена е и възможност да дарявате пари за различни каузи на неправителствени организации.