Най-интересните функции в смартфона Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) – цена и наличност в България

Samsung  представи Galaxy S20 Fan Edition (FE), най-новия член на семейството Galaxy S20. Galaxy S20 FE е първокласен смартфон, който предлага иновации, за които феновете на Galaxy са споделили, че харесват най-много, на достъпна цена от 1 279лв. COVID-19 разтърси и преобърна света, който познаваме, и сега технологиите играят още по-важна роля в живота ни.

 

Samsung съчета различни функции от серията Galaxy S20 като Super Smooth скролиращ дисплей, камера с изкуствен интелект, високотехнологичен чипсет, свръхбърза свързаност, целодневен живот на батерията, възможност за разширяване на паметта, с добре разпознаваем премиум дизайн, за да направи един изцяло обновен смартфон – Galaxy S20 FE.

 

Камери
В наши дни правенето на снимки или видеоклипове, и споделянето им е най-добрият начин да изразите себе си. Ето защо, Galaxy S20 FE разполага с иновативни 32-мегапикселова селфи камера и основна камера с функции и характеристики като за професионалисти, които ви позволяват незабавно да заснемете кадър, достоен за пост.

 

 

С големите сензори за изображения на Galaxy S20 FE, включително технология за тетрабиннинг и многокадрово обработване, можете да правите по-богати и по-живи снимки – дори при слаба светлина – за да можете просто да снимате с едно движение, независимо дали сте  в слабо осветен ресторант или гледаш към звездите.

 

 

Дизайн

За да изрази индивидуалния стил на всеки, Galaxy S20 FE се предлага в шест избрани искрящи цвята, които подхождат на всяко настроение, стил и индивидуалност, с емблематични елементи в дизайна, взети от този на ергономичното, елегантно и фино Galaxy S20 семейство. Цветовете включват тъмносиньо, мента, лавандула, червен, бял и оранжев. Корпусът на смартфона е покрит с първокласен повърхностен слой с мат ефект, който минимизира пръстовите отпечатъци и зацапванията.

 

 

Дисплей

Galaxy S20 FE е перфектното устройство за заснемане, браузване или гледане на любимия ви канал в YouTube, благодарение на своя 6.5-инчов Инфинити-О Super AMOLED екран със Super Smooth 120Hz честота на опресняване. Приготви се да гледате видеоклипове, снимки в Instagram и игри, както никога досега.

 

Можете също така лесно да свържете своя Galaxy Watch Active2, за да зададите своята фитнес цел, или пък Buds Live, за да включите любимия си плейлист, преди да се отправите към бягането в парка, без да нужно да вземате телефона със себе си. А звукът, създаден в колаборация с AKG, и интеграцията на Spotify ти позволяват незабавно да се пренесете на избран от вас концерт, като просто създадете бутон за бърз достъп на вашия S20 FE1 – всичко, което трябва да направите, е бързо да докоснете и задържите за една секунда.

 

 

Батерия
Никой никога не иска да се притеснява, че ще загуби  сигнал или че ще му падне батерията. Ето защо Samsung оборудва Galaxy S20 FE с батерия от 4500 mAh, Super Fast Charging и Wireless PowerShare, така че да можете да продължите да правите нещата, които обичате, без въобще да се притеснявате.

 

 

И тъй като животът може да бъде непредсказуем – особено когато го живеете на максимум – Galaxy S20 FE е устойчив на вода и прах и сертифициран по международен стандарт с рейтинг IP68.

Технологиите непрекъснато се развиват, затова потребителите на Galaxy също получават до три поколения обновления на операционната система Android (OS), за да поддържат своя Galaxy S20 FE актуализиран с най-новата защита и вълнуващите нови функции, които Samsung може да предложи.

 

Цена и наличност в България
От 2 октомври 2020 г. Galaxy S20 FE LTE ще бъде широко достъпен в мрежата на оператори и вериги за потребителска електроника. Galaxy S20 FE е първокласен смартфон, който предлага иновации, за които феновете на Galaxy са споделили, че харесват най-много, на достъпна цена от 1 279лв.

 

 

Предварителните поръчки за Galaxy S20 FE започват на 23 септември 2020 г. от 17:00 ч. Потребителите, които направят предварителна поръчка на Galaxy S20 FE между 23 септември 2020 г. и 1 октомври 2020 г., могат да получат новата Galaxy Fit2. Промоцията ще продължи за ограничен период от време и до изчерпване на количествата.