Лутън 0:0 Манчестър Юнайтед, следете тук!

Манчестър Юнайтед гостува на Лутън в среща от третия кръг на турнира за Купата на Лигата в Англия. Резултатът до момента е 0:0. „Червените дяволи“ разочароваха през уикенда, когато загубиха от Кристъл Палас с 1:3 на „Олд Трафорд“, и сега ще се опитат да постигнат убедителен успех срещу „шапкарите“. 

Мениджърът Оле Гунар Солскяер е заложил на голяма част от резервите си.

Атаката води Одион Игало, а зад него ще действат Хуан Мата, Дони ван де Беек и Джеси Лингард. На вратата е Дийн Хендерсън, а партньор на Хари Магуайър в центъра на защитата е Ерик Байи. Фред и Неманя Матич получават шанс в средата на терена.



Лутън вече елиминира в предишните кръгове Норич (3:1) и Рединг (1:0), а освен това направи отличен старт на сезона в Чемпиъншип, като взе 6 точки от мачовете с Барнзли и Дарби Каунти. След няколко дни на тима на Нейтън Джоунс предстои важен сблъсък с Уотфорд и той е избрал да запази силите на повечето си основни футболисти.

Домакините не могат да разчитат на Дан Потс, Брендън Галоуей и Юнън О’Кейн. Тримата в атака са Казенга ЛуаЛуа, Дани Хилтън и Аандрю Шини. След контузия се завръща централният защитник Том Локиър. 



За последно двата отбора се срещнаха през 1992 година и завършиха 1:1, но като цяло Юнайтед спечели 8 от предишните си 10 мача срещу този съперник.

„Червените дяволи“ са триумфирали с Купата на Лигата 5 пъти. През миналия сезон тимът отпадна на 1/4-финалите от градския си съперник Манчестър Сити.

Англия, Купа на Лигата – 1/16-финали:

ЛУТЪН – МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 0:0