Аpple ще представят iPhone 12 на 15 септември

Първите смартфони на Apple, които поддържат 5G технологията от месеци са обект на голям интерес сред потребителите. Tехнологичният гигант все пак ще успее да спази стратегията и да ги покаже за първи път преди края на септември, както досега. 

Някои анализатори oчакваха премиерата да бъде отложена заради коронавируса, но сега разбираме, че това няма да се случи. Apple започнаха да разпространяват покани за онлайн събитие, което ще проведат на 15 септември.

Интересното е, че погледнато във виртуална среда логото, което изглежда заплетено на пръв поглед потвърждава конкретната дата. Изглежда, че компанията се е справила с неочакваните проблеми и ще покаже за първи път смартфоните на събитие, което ще бъде излъчено онлайн само след седмица.

Все още няма потвърждение за всички устройства, които ще видим тогава,но със сигурност основния акцент ще бъде iPhone 12. Потребителите ще могат да стриймват онлайн събитието от официалния акаунт на Apple и вероятно от акаунтите им в социалните мрежи.

 

 

Най-големите предимства за потребителите ще са свързани с интеграцията на 5-нанометрови процесори и поддръжката на 5G мрежи. Серията се очаква да включва четири отделни модела, като само премиум устройствата ще са оборудвани с LiDAR сензори.

Apple запазват правото си да използват събитието, за да покажат и други устройства освен новите си смартфони. Компанията се очаква да разкрие повече за плановете си да изостави Intel за сметка на AMD процесори в новите си устройства. Това също е тема, която вероятно ще бъде обсъдена на 15 септември. 

Освен хардуерните продукти като iPhone 12 от Apple ще обърнат специално внимание и на други иновации, като технологиите с добавена реалност. Скоро ще разберем и какви са последните им постижения в тази област. Аpple ще запазят възможността да представят и допълнителни устройства, но на датата 15 септември ще разберем и каква ще е финалната цена на iPhone 12 за европейския пазар.

 

TagsАpple