За мъжете с женски полови органи

Пичове, къде изчезнаха расовите мъжкари, бе?! Имам чувството, че са се превърнали в книжното левче – едно време бяха навсякъде, а днес ги няма никакви. Поне на практика. На теория са повече, отколкото може малката България да си ги позволи.

Всички уж сте големите гъзета с яките коли и скъпите дрехи, а жените всички били ви миели краката и ви пиели водата, а пък аз все така виждам едни други неща.

Българският мачо изглежда много добре. Написал си е домашното. Изгладил си е ризата, лъснал е чепика, измил е колата, нагласил е прическата и от него лъха на тестостерон, повече отколкото на чушкопека на баба ти Стефка.

Картинката е идеална, докато не дойде време да го видиш в компанията на жена. Там вече аромата на Armani Men потича в канала, за да отстъпи място на Miss Dior. Всичко мъжкарско, за което е прокламирал пред приятели и във фейсбука, се оказва един огромен сапунен балон, който се пука.

Органът на жената до него става нарицателно за цялата му същност. Започват се едни мили думички, едни сладки приказки, едно… странно държание.

Кога мъжете си изгубихме мъжеството в името на женската половина на света? Какво ще ги правим, ако и от двете страни стои п*тка? Да не говорим пък как изглеждаме в очите на останалите мъже.

Едно е да си 120-килограмова планина от мускули, която мачка всичко наред по пътя си, но жена му го върти на малкия си пръст, друго е да си нормален пичага, на който всички му имат уважението. И ето там май идва голямата разлика – в уважението. Единият тип мъже ги уважаваш, а другият предизвикват страхопочитание.

Аз гласувам за онези, които се ползват с уважението на околните, било то от мъже или жени. Останалите просто по документи сте мъжки рожби. Срам ме е от вас! И не, не се имам за последния самурай, който е тук, за да ви отсрами. Оставям тази преценка на околните. Може и аз да се окажа утре мъжка п*тка, ама за сега гледам тези части да са ми на онази работа, а не да я заместват.