БК Черноморец подготвя мащабен 3х3 фестивал в Бургас

Баскетболен клуб Черноморец подготвя мащабен фестивал по игра 3х3 в Бургас. Той ще се проведе на 12 и 13 септември и обещава да се превърне в истински празник за морския град. В самото начало на града ще бъдат построени две игрища за 3х3 баскетбол, а община Бургас любезно ще осигури трибуни за удобство на всички, жадни за участия в състезания и феновете им. Организаторите от БК Черноморец и BULPROS са предвидили надпревари във възможно най-голям брой възрастови групи, от 12-годишни деца, до професионалисти.

Всички състезания ще се проведат и в двата дни на 3х3 Бургас, като в събота ще се играят мачовете в групите, а в неделята – елиминациите и финалите. За пълна програма и записване може да посетите страницата на турнира в световния 3х3 портал https://play.fiba3x3.com/events/1edf5fb1-4754-4a86-b739-9c57d2cf512b. За участие е нужно поне един играч да има регистрация на сайта.

Бургазлии и гостите на морската ни перла ще могат да се насладят на пълна лятна баскетболна тръпка. Много качествен баскет, музика и игри с публиката в неповторима атмосфера на самия бряг на Черно море. Наградите са осигурени от Sport Depot, а от Coca-Cola ще се погрижат всички да са добре хидратирани и в отлично настроение.