14 неизказани тайни за порнографията

Хората по света си мислят, че да работиш в порнографската индустрия е много лесно, доходоносно и приятно. Сигурно е по малко от всичко, но не чак в измеренията, в които повечето си представяме. Прочетете 14-те неизказани тайни за индустрията от устата на жена, работеща в бранша.

  1. Няма да правиш милиони, макар че всички предполагат обратното – Изключение правят малцина, като Playboy и Vivid, които са достъпни по всички възможни начини за хората.

    Двете компании имат дори свои замъци, в които организират партита, докато аз държа малък Sex Shop, от който вадя далеч по-малко, отколкото ми се иска.
  2. Много хора смятат, че нямаме никаква етика – Почти всички свързват порното с филми, като „Буги нощи“ и „Линда Лавлейс: Дълбоко гърло“, но тези филми не показват нищо, свързано с професията ми на порно артист. Хората се шокират, когато установят, че съм нежна, мила и общителна персона. В началото не бях подготвена за тези реакции.
  3. Никой не те взима на сериозно – Представете си, че сте написали книга, но никой от приятелите ви не я е прочел. Чувството е същото, като да си порно звезда. Дори най-близките ти приятели ще избягват работата ти и дори да са запознати, никога няма да ти кажат колко чувство и артистичност си вкарал в нея. Винаги ще се намери някой, който да смята, че си си продал душата на дявола.
  4. Никой не те подготвя за това, че работата ти постоянно ще се краде – Ако хората не считат труда ти за истински такъв или поне за изкуство, тогава защо да плащат за него? Торенти, сайтове с безплатно порно и ползването на общи акаунти си вилнеят в света на порното. Това е истинска болест за мен и колегите ми. Като секс работници, нас ни смятат за евтини продукти, които могат да бъдат купени или откраднати без никакви скрупули.
  5. Адвокатът ти е задължителен – Няма да мине много време, преди да ти се наложи да си наемеш адвокат. В индустрията е пълно с хора, които ще искат да те експлоатират или да ти крадат идеите, а, за да се защитиш от тях, ще ти трябват пари. Уверете се, че договорите, които подписвате, са законосъобразни, като за целта ще ви е нужно време, да асимилирате всичко. Трябва да сте сигурни, че всеки ваш продукт е защитен.
  6. Ще се чувствате странно на партита и различни събирания, ако изобщо ви канят на такива – Пригответе се да отговаряте на едни и същи 10 въпроса всеки път, защото всички, които знаят с какво работите, ще ви дадат само толкова време преди да ви заклеймят, като персона нон грата. На последната сватба, на която бях, ме бяха сложили на маса с още 5 жени, които разбраха адски много за секса, но нищо за мен. Именно заради това, някои колеги си измислиха нов термин за професията в опит да избегнат подобни неприятни положения (фрийланс уеб дизайнер). Често се чувствам много самотна, защото отбягвам да говоря за работата си с редица хора.
  7. Възможностите за в бъдеще са ви много ограничени – Когато сте актьор или продуцент, а аз съм и двете, тогава страничните ви активности ще бъдат много ограничени. Образованието например ще бъде една много сложна задача. Дори да искате да участвате в някаква благотворителна кампания, хората отново ще бъде скептично настроение спрямо вас. В опит да смените брашна, също ще срещнете пречки.
  8. Не са ти нужни кой знае какви актьорски умения, за да участваш в порно – Направих първия си филм в iMovie без да имам и най-бегла представа за правенето на кино. Единственото, което използвах, са камера и двама души, които подскачат нагоре-надолу. Още по-лесно е, ако имаш iPhone.
  9. Нужни са ти доста умения, ако искаш да направиш наистина добър порно филм – Ако искаш да правиш истинско изкуство, тогава ще са ти нужни много повече от камера и вибратор. Качествените продукции се правят с добри актьори, които трябва да бъдат подкрепени от сериозни умения в режисура и снимачни качества.
  10. Ако си добър, може и да успееш да направиш някои доста готини неща – Порното е успяло да ме отведе на най-различни места по света – от филмови фестивали до конференции и дори рейв партита. Осигурило ми е безплатни луксозни стаи в хотели, готини дрехи, яки секс-партньори и всички секс-играчки, които някога ще са ми нужни.
  11. Порно артистите обикновено са доста стеснителни – Ако трябва да опиша един порно артист, ще кажа, че прави много секс, харизматичен е, дискретен и да – много срамежлив! В началото бях шокирана да разбера, че толкова много хора са скромни и свити. Мнозина от тях са влезли в професията, защото в личния си живот са изпитвали проблем, когато трябва да създават социални контакти и порното им е послужило, като техния пряк път до щастието.
  12. На мъжете никак не им е лесно – Не съм сигурна колко точно мъже по света си фантазират, че стават порно актьори, но със сигурност числеността е голяма на онези, които си мислят, че е много лесно. В моите продукции съм срещала толкова много талантливи мъже, които са изпитвали проблем със срамежливия си пенис, че едва ли можете да си представите.
  13. Скъпа инвестиция е, ако си жена в бранша – Ако си жена в порното, тогава ще знаеш, че за всеки филм трябва да приготвяш един огромен куфар с костюми, трябва всеки път да инвестираш в прически, нокти, подобряване на различни части от тялото, като тен, пластика и тренировки в различни спортове, както и задължителният лист хартия с прясна дата, който доказва, че не страдаш от венерически болести. Не е изненада, че почти няма жени, които да се снимат за по-малко от $600, тъй като инвестициите са си доста големи.
  14. Телата са ни напълно, напълно уникални – Година, след като започнах работа, имах възможност да забележа своето тяло и тези на колегите си в друга светлина. Влизайки в бранша получих шанса да придобия сексуалността, тялото, желанието, границите и фантазиите, за които съм си мечтала. Без значение дали сме млади, стари, светли, тъмни, трансексуални, нормални всички сме уникални!