Гледайте на живо! Локо (Пд) 0:0 Локо (ГО)

Отборите на Локомотив (Пловдив) и Локомотив (Горна Оряховица) играят при резултат 0:0 в контролна среща. Това е първа проверка за „смърфовете“ от подготвителния им лагер. Ще можете да гледате мача НА ЖИВО в сайта и по Sportal TV.

Срещата беше планирана за 19:00ч.

, но бе преместена за 18:30ч. Стадионът, на който се провежда мачът, е “Искър” в Самоков. Срещата се играе без публика.

“Черно-белите” са вече от два дена отседнали в Боровец, а двуразовите тренировки се провеждат на терените в град Самоков. Проби в отбора на Локомотив (Пд) кара Филип Михалевич. Преди време в отбора на Бруно Акрапович имаше футболист със същото име, но това е просто съвпадение.

В 6-ата минута Димитър Илиев пробва шут от далечна дистанция, който беше твърде лек и удобен за стража на Локо (ГО). В 8-ата минута станахме свидетели на първата сериозна опасност пред една от двете врати и тя беше на сметката на тима от Горна Оряховица. При центриране от ъглов удар защитата на „смърфовете“ увисна, а футболист на втородивизионния тим се извиси и стреля с глава. За радост на Луков топката премина на сантиметри от левия страничен стълб. Две минути по-късно Бирсент Карагарен показа добра техника, финтира защитник, но стреля право в Християн Христов. Отново Карагарен имаше шанс за гол след центриране на Томашевич от левия фланг, но до гол така и не се стигна. В 17-ата минута футболистите на Локомотив (Горна Оряховица) Иван Винков центрира, а Стефан Неделчев не успя да намери очертанията на вратата на Луков. В 21-ата минута пловдивчани имаха трета добра възможност за гол. Анте Аралица засече с глава центриране на Томашевич, но топката попадна право в ръцете на Христов.

ЛОКОМОТИВ (ПД) – ЛОКОМОТИВ (ГО) 0:0

Стартови състави:

ЛОКО (ПД): Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Йосип Томашевич, Парвиз Умарбаев, Петър Витанов, Лукас Салинас, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Анте Аралица

ЛОКО (ГО): Християн Христов, Пламен Тенев, Атанас Ташолов, Тодор Таушанов Виктор Митев, Иван Иванов, Петър Чалъков, Стефан Неделчев, Янислав Цачев, Иван Винков, Владислав Марчев